Nye hold begynder 14. januar

Babysalmesang har mange dejlige egenskaber, og det at lave musik med sin baby er noget ganske specielt.
Musik og babysalmesang stimulerer babyerne, både gennem musikkens puls, dynamik, melodi, og de følelser som vi knytter til musikken. At kærtegne dit barn til en stille salme, og genkendelsen, når vi har sunget den flere gange i forløbet, giver bl.a. ro og tryghed.

I dag er man ganske klar over at musik stimulerer babyer på mange måder;

Dels kognitivt. (Bl.a Rum og tidsfornemmelse, respons på lyde)

Sprogligt. (at lærer forskellige lyde, imiterer lyde, styrke talen).

Socialt og følelsesmæssigt. (social interaktion, nærvær, kreativitet.)

Fysisk: ( krydsbevægelser, rasle, vinke, )

Musikalsk ( Dans, bevægelse, rytme, puls, instrumenter)

Vi synger salmer til babysalmesang, det er jo en stor grundliggende del af vores musikalske tradition. De kan fleste kan synge med på jule og dåbs salmerne , nogle har også sunget salmer i folkeskolen. Melodierne er enkle, smukke og sproget farverigt og klangfuldt.

Salmer er også for babyer. Babyer bliver meget koncentrerede, når de hører os synge dem med fagter i det store klangfulde kirkerum.
Salmerne forbinder mor og baby på en ganske særlig måde, de bringer nærvær i mellem os.

Udover at synge salmer, synger vi også børnesange og remser, og bruger rasleæg og andre rekvisitter.
Efter 45 min. sang og dans, er der mulighed for at snakke og hygge sammen til en kop kaffe.

Undervisningen foregår mandag eftermiddag, i alt 10 gange. Vi holder vinterferie i uge 7. Prisen for 10 gange er 300,- kr.

Hold 1:  2-6 mdr. kl. 13.30-14.15
Hold 2:  7-12 mdr. 14.45-15.30.
Børnerytmikhold: 1½ til og med 3 år. kl. 16-16.45

Underviser: Rie Forsell er uddannet Musikunderviser fra Det Kongelige Danske Konservatorium. Hun har undervist børn og unge i over 13 år, på musik og aftenskole. Rie underviser  bl.a. babymusik i flere kirker, bl.a. 3 kirker på Amager: Sundby Kirke, Filips Kirken og Ørestads Kirken. derudover underviser hun i sang, kor og musik teori på aftenskole. samt laver klassiske koncerter med sin Duo. Rie er sideløbende ved at uddanne sig som organist.

Tilmelding:

Babysalmesang Hold 1:  2-6 mdr.

Babysalmesang hold 2: 7-12 mdr.

Børnerytmik 18 mdr. til 3 år