At lave musik med sin baby er noget specielt. At kærtegne sit barn til en stille salme og at se genkendelsen, når vi har sunget den flere gange i forløbet, giver blandt andet ro og tryghed.

I Sundby Kirke tilbyder vi babysalmesang, fordi salmer kan noget særligt. De er en grundliggende del af vores musikalske tradition med enkle, smukke melodier og et farverigt, klangfuldt sprog. Og så stimulerer salmerne de helt små gennem musikkens puls, dynamik, melodi, og de følelser, som vi knytter til musikken.

Salmerne bringer nærvær og forbinder forælder og barn. Babyer bliver koncentrerede, når de hører os synge med fagter. Og det er en særlig oplevelse, når det foregår i det store, klangfulde kirkerum.

Fra videnskaben ved vi, at babysalmesang har en positiv indvirkning på babyers udvikling på flere forskellige områder:

Kognitivt: rum og tidsfornemmelse, respons på lyde

Sprogligt: lære forskellige lyde, imitere lyde, styrke talen

Socialt og følelsesmæssigt: social interaktion, nærvær, kreativitet

Fysisk: krydsbevægelser, rasle, vinke

Musikalsk: dans, bevægelse, rytme, puls, instrumenter

Til babysalmesang synger vi også børnesange og remser og bruger rasleæg og andre rekvisitter.
Efter 45 minutters sang og dans er der mulighed for at snakke og hygge sammen over en kop kaffe.

Undervisningen foregår mandag eftermiddag over 10 gange. Prisen for 10 gange er 300 kr.

Tilmelding:

Babysalmesang Hold 1: to-seks måneder, kl. 13.30-14.15
Babysalmesang hold 2: syv-12 måneder, kl. 14.45-15.30
Børnerytmikhold: 18 måneder til og med 3 år, kl. 16.00-16.45

Underviser: Rie Forsell er uddannet musikunderviser fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har undervist børn og unge i over 13 år på musik- og aftenskole. Udover at undervise i babysalmesang og -rytmik underviser hun i sang, kor og musikteori på aftenskole og holder klassiske koncerter. Rie Forsell er sideløbende ved at uddanne sig som organist.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for børn i Sundby Kirke.