Sundby Kirke søger frivillige besøgsvenner.

Som en del af sognets diakonale, frivillige og sociale tiltag tilbyder Sundby Kirke besøgstjenste for ensomme og ældre, der af forskellige årsager mangler et socialt netværk. Kirken formidler kontakt mellem frivillige besøgsvenner og folk, som har lyst til at få besøg, eller kender nogen, som gerne vil have besøg.

Besøgsvennen aflægger hjemmebesøg. Der er fokus på socialt samvær som for eksempel at hyggesnakke over en kop  kaffe, spise sammen, se tv, læse højt, spille spil, tage på tur, pynte op til jul, høre musik og lignende. Besøgstjenesten er ikke en erstatning for hjemmeplejen.

For at blive besøgsven kræver det, at man har lyst til at engagere sig i et medmenneske, at man er god til at lytte og kan tilsidesætte sine egne behov, at man er trofast , imødekommende, stabil og rummelig. Som besøgsven forpligter man sig på faste besøg hos den, der gerne vil have besøg. Besøgene kan vare op til to timer. Tidsramme og indhold for besøgene  aftales og tilrettelægges  i samråd med Sundby Kirkes kontaktperson for besøgstjenesten.

Besøgsvennen har tavshedspligt.

Har du lyst til at få besøg af en frivillig besøgsven, eller har du lyst til at blive frivillig besøgsven, kan du kontakte frivilligkoordinator og kirke-og kulturmedarbejder Ulla Bentzen, tlf: 4017 1541 eller e-mail: uben@km.dk