Kulturel udflugt - Kronborg

Onsdag d. 25. maj 2022, kl. 10:00
Mødelokale st., Oliebladsgade 2, 2300 København S

Kronborg, Helsingør med særudstilling Jim Lyngvilds kongerække

Der er adgang til mødelokalet fra kirkepladsen. Vi kører med kystbanetoget til Helsingør, hvorfra vi går ud til slottet. Bemærk, at der er et stykke at gå – der er ingen offentlig transport til slottet. Der er også en del trapper, når man færdes rundt på slottet. Udover de permanente udstillinger er der i år en særudstilling med Jim Lyngvilds fortolkning af den danske kongerække. Og slotskirken og Holger Danske i kælderen.

Der er ganske meget at se, men når vi synes, at vi har set nok, finder vi et sted at tanke op med mad og drikke, inden vi atter tager toget mod København. DSB har jo opgivet at have spærretider for pensionistkort mellem 15 og 17, så vi kan frit vælge, hvornår vi tager hjem.

Hvis du er medlem af Ældre Sagen, så husk dit Ældresagskort – så sparer kirken lidt på entrébilletten.