Fredag d. 3. maj 2019, Kl. 19:00 til kl. 23:00

Kl. 19. Let måltid med tapas og juice.

Kl. 20.  Gratis koncert med bandet FLEØR.

Der bliver tid til at fordybe sig i stemningsfyldte melodier og tekster om livets evige foranderlighed og accepten deraf i Sundby Kirke fredag d. 3. maj kl. 20. Her inviterer natkirken til gratis koncert med det danske soulband FLEØR i kirkens klangfulde rum. FLEØR udspringer fra en duo bestående af sangerinde Miriam Rehr og keyboardspiller Nikolaj Anthon Berg. I deres musik, der bliver til gennem intuition og med plads til det uperfekte, blander de soul, hip-hop, RnB og pop. Bandet udgav sidste år debutalbummet Fata Morgana og arbejder for tiden i studiet på nye udgivelser.

kl. 21. Stilhed og dæmpet belysning. Tænd lys og/eller skriv en bøn. Mulighed for personlig samtale.

kl. 22.45. Kort afslutning med bønner, bibelord og velsignelse. Agape:  Vi deler brød og vindruer - og går ud i natten.

Per Ramsdal
Amagerbrogade 71, 2300 København, Danmark