Tirsdag d. 23. april 2019, Kl. 10:00 til kl. 13:00

Vi tager med bus til Bispebjerg og satser på, at det er muligt at besøge Grundtvigskirken. Kirken bruges jo også til kirkelige handlinger, men vi håber, at der er åbent for besøgende her lige efter påske. Det er et imponerende bygningsværk opført 1921 – 1940 og hed oprindelig Grundtvigs Minde-kirke.
Og vi kan så også besøge Bispebjerg Kirkegård, hvor vi kan håbe, at de berømte allé af kirsebærtræer står i fuldt flor. Om ikke andet vil der være smukt pyntet med påskeblomster på gravene. Der er busstop tæt ved kirken, men der er et stykke vej ind til kirsebærtræerne. Der er et par cafeer tæt ved kirken, hvor vi kan slutte af, inden vi kører hjem.

Deltagerne samles til en kop kaffe i præstegården, Frankrigsgade  1, hvorefter vi samlet tager med bus til udflugtsmålet. Der er ikke arrangeret omvisning.