Lørdag d. 24. august 2019, kl. 09:00

Denne ene lørdag i august står Helsingør på den anden ende. Det vrimler med folk i gamle dragter, der er gøglere, historiefortællere, gamle skibe, omvisninger og der er fri adgang til mange af de gamle baggårde. Alt sammen for at illustrere de gamle dage, hvor baggrunden for Helsingørs velstand og udvikling som by havde sit grundlag i opkrævning af sundtolden. Vi kører med Øresundstoget til Helsingør og aftaler undervejs, om vi blot vil ”drysse rundt” eller deltage i nogle af de omvisninger, som finder sted denne dag, f.eks. i Domkirken. Måske bliver du også fristet af varerne i de opstillede boder. Kl. 16 er det hele slut, og der bliver pakket sammen til næste år. OBS: Vi mødes i præstegården Frankrigsgade 1, kl. 9.

Kirken betaler entrébillet, men hvis du har frikort til udflugtsmålet, så tag det med. Du afholder selv udgiften til transport samt eventuel fortæring.