Søndag d. 15. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 16:00

Markedet er en videreudvikling af kirkens gamle tradition med at holde høstgudstjeneste efterfulgt at frokost i præstegården.

Ideen med høstmarkedet et både at give folk på Amagerbro mulighed for at handle lokale vare. Alle stande på dagen er derfor fra Amager. Derudover skal markedet også være med til at markere høsten som et vigtigt højdepunkt på året, som københavnere især ikke tænker så meget over. Kirken har i forvejen åbne arrangementer til jul, når der er åben kirke i forbindelse med Juleoptoget og i maj når der er Majfest på Amagerbrogade.

Dagens program er: kl. 10 høstgudstjeneste, kl. 11, spisning i telt på kirkepladsen. Kl. 12-16 høstmarked med forskellige boder. Der bliver mulighed for både at købe friske lokaltdyrkede grøntsager, lokal honning, friskpresset æblemost og meget andet.

Sundby kirkeplads