Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert i natkirken

Fredag d. 18. juni 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
duoen Buzor Nenic og Christian Sivert

Ny dynamisk og intens duo med serbisk roma accordeon virtuosen Buzor Nenic og guitaristen Christian Sievert, som er især kendt for sin egen måde at spille flamenco på.

Buzor Nenic er ud af en familie med en 300-årig tradition for at spille folke og romamusik. Hans far Nikolaje Nika var hans lærer og er en kendt musiker fra Banet i Serbien, nær den rumænske grænse. Buzor har vundet en lang række musikkonkurrencer. Buzor behersker mange stilarter som klezmer, Piazzolla tango, Django gipsyjazz og skandinaviske folkeviser.

Christian Sivert er stemmen bag flere tegnefilm her iblandt krabben i Bennys Badekar. Han har spillet med alle lige fra Jukka Tolonen over Savage Rose til Palle Mikkelborg og så er han med i dogmefilmen Mifunes sidste sang. Ud over at spille flamenco spiller han også bossa nova, samba og folk.  Sammen er de et musikalsk uovertruffen oplevelse spædet op med små anekdoter, sjove historier og måske en spids kommentar til dagens danmark…. altid et uventet optræden – man ved aldrig hvor man har disse to mænd – og samtidigt så ved man at man altid kommer hjem med en stemningsfuld musikoplevelse helt i top, som man sent vil glemme.

Plads til 52 i kirken, der skal vises coronapas.