Er du en Sundby-engel - Menighedsmøde i kfumhuset

Søndag d. 29. august 2021, Kl. 12:00 til kl. 14:00
Oliebladsgade 7, Oliebladsgade 7, 2300 København S
gratis

Sundby kirke mangler hænder, hjerner og hjerter til en række små englejobs. Måske du kan hjælpe os?

Vi har fx brug for 3-5 engle, der vil forpligte sig på en gang om ugen at stå for at smøre madpakker, som Christine, vores præst på Sundholm, kan dele ud fra sin kaffecykel.

Vi har også brug for kreative fingernemme engle, der kan fylde vores julehjælps basar.

Derudover har vi brug for flere gode kræfter til det årlige høstmarked på kirkepladsen, Natkirken og Åben kirke

Den 29. august kl 12-14 åbner vi en jobbørs for frivillige, hvor du kan høre mere og møde os fra kirken. Og evt melde dig til.

Du kan også høre mere om kirkens arbejde i bydelen, vores budget, økonomi og vision.

Det foregår i KFUM huset på Oliebladsgade 7-9, 3. sal. Vi byder på sandwich, sodavand og kaffe.

Tag gerne børn, naboer og venner med. Alle er velkomne