I Sundby Kirke glæder vi os altid til, at de nye konfirmander skal begynde.

Noget af det vigtigste ved konfirmandforberedelse er, at det ikke er skole. Der er ingen lektier, og vi skal ikke læse og regne men lære om tro og Gud ved at bruge kroppen.

Vi skal tale om livets store spørgsmål: tilværelsen, døden, Gud, kærligheden og alt det andet vigtige. Vi skal være kreative. Vi skal meditere. Vi skal spise sammen. Vi skal se film. Vi skal synge. Vi skal lave gudstjeneste. Vi skal sammen finde ud af, hvad Gud og troen betyder for dig og dit liv.

Det er vigtigt at huske, at du skal møde til konfirmandforberedelse hver gang. Vi har en masse, vi gerne vil give dig. Og vi har brug for, at du er til stede, fordi du også har noget at give de andre konfirmander. Vi har brug for hinanden – mennesker har brug for mennesker.

Konfirmandforberedelsen begynder i september og foregår cirka en gang om ugen til og med april. Du går normalt til præst i hverdagen, men til tider kan det også foregå over en weekend.

Selvom du ikke ved, om du tror på Gud, eller om du vil konfirmeres, så håber vi at se dig alligevel. Hvis du ikke er døbt og gerne vil konfirmeres, så aftaler vi en dag inden konfirmationen, hvor du kan blive døbt.

Selve konfirmationen foregår første lørdag i maj.

Præst Morten Sternberg står for konfirmation i Sundby Kirke. Du kan følge ham på Instagram: @m_sternberg. Her viser han kirkens liv, og hvad en præst egentlig går og laver.

Klik her for tilmelding til konfirmation 2. maj 2020

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for børn og unge i Sundby Kirke.