Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmation

Konfirmationen er en fest. Både i kirken og bagefter. Det er en fejring af troen. At konfirmere betyder at bekræfte, og ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte om at være med dig, som han gav dig, da du blev døbt.

Konfirmation i Sundby Kirke foregår første lørdag i maj.

For at blive konfirmeret skal du deltage i konfirmandforberedelsen. Det er et tilbud til elever i 7. og 8. klasse, som ønsker at blive konfirmeret i Sundby Kirke.

Konfirmandforberedelsen begynder til efteråret og foregår frem til konfirmationen. Du går til præst primært på hverdage, men til tider holder vi også konfirmandforberedelse over weekenden.

Her lærer du om kristendommen og får lov til at udforske, hvad Gud og troen betyder for dig og dit liv. Vi ser film, tager på ture, mediterer, spiser sammen og taler om livet, døden, kærligheden, tvivlen, Gud og meget mere.

Du skal være døbt for at blive konfirmeret. Er du ikke døbt, aftaler vi en dag inden konfirmationen, hvor du kan blive døbt.

Du tilmelder dig konfirmandforberedelsen via link på hjemmesiden.  Tilmeldingen åbner om foråret, cirka et år før konfirmationen finder sted. Vi har åbnet vores online tilmelding her. Kontakt vores præst Morten Sternberg direkte for at høre om der er mulighed for plads på et af vore hold. Morten mail er  mos@km.dk 

Du kan læse praktiske informationer i forbindelse med kirkelige handlinger i Sundby Kirke her – blandt andet åbner kirken en halv time før konfirmationen starter.

Du kan læse mere om konfirmation i folkekirken her.