Hvad er en natkirke?

Jo, det er egentlig bare en kirke, som holder åbent om aftenen. Men det er også mere …..

For det er noget helt særligt at gå i kirke om aftenen. Der er en helt speciel stemning og atmosfære. Der er måske mørkt og koldt uden for, men masser af stearinlys og varme inde i kirken.

Og det symboliserer, at kirken er en helt anden verden end den, vi lever i udenfor. Derude i hverdagen kan der nogen gange være lidt hårdt og lidt stressende. Men når vi kommer ind i kirken, så går vi ligesom ind i en helt anden verden.

Her er ro, der er fred, der er tid til fordybelse. Her er der ingen stress og jag, for det er evighedstiden, der råder.

Der er en anden måde at være sammen på, for vi er alle lige i fællesskabet. Vi er alle sammen skabt af Gud, og vi skal hjælpe hinanden til at få et godt liv sammen.

I Natkirken i Sundby kan man både være alene med sine tanker …. og med Gud.

Hver fredag er der fællesspisning og skiftende aktiviteter, inden vi sidst på aftenen dæmper lyset og giver plads til meditation og fordybelse.

Mulighed for personlig samtale i løbet af hele aftenen.

Aftenerne ledes af sognemedhjælper Ulla Bentzen og Præst Per Ramsdal

med følgende program:

Kl. 19 Let måltid med tapas og juice.

Kl. 20 Aktivitet eller musikindslag.

Kl. 21 Stilhed og dæmpet belysning. Tænd lys og/eller skriv en bøn. Mulighed for personlig samtale.

Kl. 22.45  Kort afslutning med bønner, bibelord og velsignelse. Agape: Vi deler brød og vindruer - og går ud i natten.