Fællessangen i Danmark er under genoplivning i disse år. Sammen med de andre kirker i Amagerbro Provsti markerer vi 500-året for Martin Luthers salmereformation med en salmemarathon. Tanken var – dengang som nu – at fælles salmesang er godt for ånd, sjæl og krop.

Den danske salmebog indeholder 791 salmer. I løbet af to år vil vi synge os igennem dem allesammen. Vi begyndte i 2017.

Vi mødes cirka to gang om måneden enten tirsdag eller onsdag kl. 17.30-19.00 i en af kirkerne på Christianshavn, Islands Brygge eller det indre Amager. Hver gang synger vi 15 salmer fra salmebogen. Midtvejs holder vi en kort pause med gratis sandwich og drikkevarer.

Det kræver ikke tilmelding at deltage. Du vælger selv, om du vil komme hver gang, eller bare når det er din yndlingssalme, der er på programmet. Benyt gerne anledningen til at komme rundt i de andre kirker i provstiet.

Du kan læse mere om salmemarathonen og blandt andet se datoer, kirker og salmer her.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for voksne i Sundby Kirke.