Kristendommen er rig på store tanker. Tanker, der udfordrer vores måde at se verden på, og hvordan vi lever i den. I vores filosofiske café tager vi fat i de store tanker og giver dig et skud kristen dannelse.

Seks gange om året byder vi på spændende foredrag om relevante og tidløse emner, der sætter det enkelte menneske i fokus i en moderne kontekst. Det kan for eksempel handle om kærligheden, pengenes magt eller klimaet.

Foredragsholderne er debattører, filosoffer og eksperter med noget på hjerte, der også sætter kristendommen i spil.

Vi holder filosofisk café kl. 19.00-21.00 tre gange om foråret – første onsdag i februar, marts og april. Og igen tre gange om efteråret – første onsdag i september, oktober og november.

Foredraget tager cirka en time, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål. Vi sørger for kaffe og kage undervejs. Bagefter er der aftensang eller kort andagt i kirken over aftenens tema, for dem der har tid og lyst.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for voksne i Sundby Kirke.