Filosofisk café

Filosogisk café begynder igen i efteråret 2021

Kristendommen er rig på store tanker. Tanker, der udfordrer vores måde at se verden på, og hvordan vi lever i den. I vores filosofiske café tager vi fat i de store tanker og giver dig et skud kristen dannelse.

Seks gange om året byder vi på spændende foredrag om relevante og tidløse emner, der sætter det enkelte menneske i fokus i en moderne kontekst. Det kan for eksempel handle om kærligheden, pengenes magt eller klimaet.

Foredragsholderne er debattører, filosoffer og eksperter med noget på hjerte, der også sætter kristendommen i spil.

Efterårets samlende tema er sprogfilosofi og danske dialekter.

Vi holder filosofisk café kl. 19.00-20.30  tre gange om foråret – første onsdag i februar, marts og april. Og igen tre gange om efteråret – første onsdag i september, oktober og november.

Foredraget tager cirka en time, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål. Vi sørger for kaffe og kage undervejs.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for voksne i Sundby Kirke.

Filosofisk cafe online

Nyhedsbrev fra Sundby Kirke

Tryk på kuverten nedenfor og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

E-mail symbol