Amagerbrokirkernes Juniorkor

Hele landet har sunget med på fællessang under nedlukningen, men det er slut nu.

Hvis du nød at synge med, og du savner sangen i din hverdag, hvorfor så ikke prøve kor? Amagerbro Provstis Juniorkor starter op på torsdag d. 3. sep. med masser af afstand og håndsprit, naturligvis.

Vi står klar til at tage imod alle de nyfundne sangtalenter med åbne arme!

Hver torsdag kl. 16:30-18:30 i Sundby Kirke.

Koret vil de næste måneder øver i KFUM lokalerne lige over for Sundbys menighedslokaler, grundet afstandskrav.

Amagerbrokirkernes Juniorkor er for dig, der elsker at synge i brusebadet, på cyklen eller når som helst, du ser dit snit til det. Det er for dig, som gerne vil blive endnu bedre til at synge. For dig, som gerne vil synge sammen med andre.

Juniorkoret er et korfællesskab for både piger og drenge. Her bliver der sunget nyt, gammelt, gospel, klassisk og pop. Der bliver sunget sjove sange, triste sange, smukke sange. Og der bliver grinet og bevæget sig.

Koret optræder ofte ved forskellige lejligheder, ligesom der også bliver holdt weekender sammen.

Det er for unge i alderen 11-15 år. Koret øver hver torsdag i Sundby Kirke kl. 16.30-18.30.

Koret holder efterårsferie i uge 42, julefri d. 19/12+25/12. og vinterferie i uge 7.

Kontakt kordirigent Ina Wakabayashi for nærmere oplysninger om audition, tlf. 3121 1073 eller e-mail: sangermus@hotmail.com.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om aktiviteter for børn i Sundby Kirke.

Nyhedsbrev fra Sundby Kirke

Tryk på kuverten nedenfor og tilmeld dig vores nyhedsbrev.